Parkovací karty

Kdo převzal parkovací karty?
Kdo převzal parkovací karty?

Zveřejňujeme dokumenty poskytnuté Magistrátem města Přerova k parkovacím kartám pro zastupitele a „pro potřeby města a další spolupracující subjekty“ a také doplňující odpovědi primátora a jeho náměstků na naše dotazy. Kdo si tedy kromě zastupitelů ODS, ČSSD, TOP09, KDU-ČSL a KSČM převzal parkovací karty? Podívejte se na obrázek!

Poznámka: zastupitelé Společně pro Přerov karty nepřevzali.


Dotazy zastupitelky Mgr. Heleny Netopilové:

(16.5.2012) Dobrý den pane náměstku,
z odpovědi na podnět ohledně parkovacích karet podaný na minulém zasedání zastupitelstva jsem zjistila, že jste obdržel od města Přerov 5 parkovacích karet, každou v ceně 8 800 Kč. Buďte, prosím, tak laskav a sdělte mi, pro koho uvedené karty jsou.
Děkuji za odpověď, s pozdravem Helena Netopilová

  • Odpověd náměstka primátora Mgr. Josefa Kulíška:(23.5.2012) – Dobrý den.
    Dostal jsem z kanceláře primátora 5 parkovacích karet. Dvě používám pro vlastní potřebu. Ostatní karty poskytuji organizacím z regionu a města střídavě dle potřeby.
    Kulíšek Josef
  • Odpověď náměstka primátora Michala Záchy, DiS.:
    (23.5.2012) – Vážená paní zastupitelko.
    Systém „parkovacích karet“ byl na radnici zavedený už v době, kdy jsem do své funkce nastoupil. Dostal jsem pět karet, dvě mám pro svoji potřebu, další karty dávám k dispozici přerovským podnikatelům.
    S pozdravem
    Michal Zácha
  • Doplňující dotaz: Proč potřebujete pro svou potřebu dvě karty, kterým organizacím dáváte karty k dispozici a jak kontrolujete jejich používání? Máte třeba nějaký přehled, kdy a komu jste je zapůjčil?
    (28.5.2012) Vážená paní zastupitelko.
    Reaguji na Váš doplňující dotaz ohledně parkovacích karet. Dvě karty mám pro svou vlastní potřebu (tedy nejen pro sebe, ale třeba i pro hosty, přijíždějící na radnici za účelem jednání), další kartu má momentálně k dispozici krajský radní a dvě karty v současné době užívá místní organizace ODS. Každopádně karty využívám proměnlivě dle potřeby, nyní Vám píši aktuální stav.
    S pozdravem
    Michal Zácha
  • Odpověď náměstka primátora Mgr. Dušana Hluzína:
    (24.5.2012) – Dobrý den paní zastupitelko,
    k Vašemu dotazu si dovoluji sdělit následující:
    2 ks používám střídavě v soukromých automobilech a služebním
    1 ks jsem na požádání zapůjčil námětkům primátora statutárního města Olomouce
    ostatní karty jsem dal k dispozici MV TOP 09 pro potřeby členů poradních orgánů města ( komise a výbory )
    S pozdravem
    D. Hluzín

Dotaz na primátora

Netopilová: Dobrý den pane primátore,
z odpovědi na podnět ohledně parkovacích karet podaný na minulém zasedání zastupitelstva jsem zjistila, že jste obdržel od města Přerov 10 parkovacích karet, každou v ceně 8 800 Kč. Buďte, prosím, tak laskav a sdělte mi, pro koho uvedené karty jsou.
Děkuji za odpověď, s pozdravem Helena Netopilová

  • Odpověď primátora Ing. Jiřího Lajtocha:
    (28.5.2012) Paní zastupitelko,
    na Váš doplňující dotaz ohledně parkovacích karet sděluji, že jsem je zapůjčil firmám IMIT Přerov (2ks), Konvička Přerov, TK Precolor, Nadační fond Mamut, Emos, ŘSD, Domov důchodců Radkova Lhota, MedicalServis. Jednu kartu mám k dispozici ke krátkodobým zápůjčkám. V současné době zvažuji její zapůjčení jednomu z občanů, který kvůli dlouhým lhůtám na Úřadě práce nemá údajně i po cca 4 měsících stále vyřízen ZTP. Po prověření se rozhodnu. Po realizaci změn od 1.7.2012 v organizování kultury ve městě předá IMIT jednu kartu společnosti KIS.
    Ing. Jiří Lajtoch
    primátor
    Statutární město Přerov

Parkovací kartu s číslem R0046 převzal pan primátor. Dne 1.6.2012 čerpal dovolenou, ale vozidlo s touto kartou jsme viděli na náměstí TGM

Komentáře

x

Autor: admin