Parkovací karty? Pochytejte je všechny!

Společně pro Přerov vyhlašuje oblíbenou sběratelskou soutěž

Ilustrace: ukázka kartičky ze série včetně vozidla (karta převzatá Ing. Lajtochem – primátorem města). Autor: archiv SpP
Ilustrace: ukázka kartičky ze série včetně vozidla (karta převzatá Ing. Lajtochem – primátorem města). Autor: archiv SpP

Kauza desítek parkovacích karet bez jasného určení vede koalici Společně pro Přerov k vyhlášení sběratelské soutěže s názvem „Pochytejte je všechny!“ Upozorňujeme tak s nadsázkou na neuvěřitelné plýtvání veřejnými penězi. Primátor přitom převzal mimo svou osobní kartu také desítku dalších celoročních přenosných parkovacích karet a jednotliví náměstci po pěti. Zapůjčili je třeba pro místní organizaci TOP 09, ODS nebo přerovským podnikatelům. Není jasné, proč právě tito nemusí za parkování ve městě platit.

Cíl a pravidla soutěže

Cílem soutěže je co nejdříve „pochytat“ všechny červené parkovací karty města Přerova s označením „R“ od čísla 0030 do čísla 0070*, které byly zakoupeny magistrátem pro „ostatní potřeby magistrátu.“ Karty do čísla 0029 včetně převzali zastupitelé mimo SpP.

Fotografie jednotlivých karet a příslušných vozidel posílejte průběžně na soutěžní adresu parking@spolecneproprerov.cz, nejpozději však do 31. srpna 2012. Nezapomeňte uvést své jméno nebo přezdívku a kontakt, kde vám případnou výhru můžeme oznámit. Zasláním fotografií souhlasí autoři s užitím fotografií pro propagaci soutěže a vzdávají se k nim práva autorského. V případě více sběratelů s kompletní sérií karet R0030 až R0070* rozhoduje dřívejší datum přijetí. Nepodaří-li se nikomu „pochytat“ kompletní sérii, vítězem bude autor s nejvíce posbíranými kartami.

Hlavní cena

Vítěz soutěže bude odměněn tiskem velkoformátové fotografie (na lehké výstavní desce) s vlastní podobiznou, motivem města Přerova nebo dle domluvy.
Nezapomeňte, soutěž končí 31.8.2012.

* oprava: původně bylo chybně uvedeno až do čísla R0080. Správně má být R0070. Za chybu se omlouváme.


Více také v sekci Dokumenty.

Komentáře

x

Autor: admin