„Nic než názor!“

Puchalsky01_smallPane Haluzo, pane Řihošku! Jste pro mne takoví milí přerovští štváči, kteří k životu města patří jako Cikáni, zahaleči, lenoši, Puchalský a jeho klaka, ostatní občané, atd….
Že si přejete, aby klaka SpP zmizela, konečné řešení, to i při mé toleranci je silná káva. Budiž, i takovéto myšlení jak naložit s nepohodlným soupeřem a jeho názory či postoji, dovedu pochopit.
Ale rozlišujme, nazývejme věci pravými jmény, jak nás nabádal neúspěšný přerovský kandidát pro volby do poslanecké sněmovny, Vám nepochybně blízký. Tak jak nesnášíte mé názory a postoje, tak i já přirozeně nepřijímám Vaše a jsem k nim kritický. Při hlubším zamyšlení si říkám: „Je normální sprostě a lživě komunikovat? Chodit kolem sebe, vědět o své nesmiřitelnosti?“ Myslím, že není. Co kdybychom změnili Vaše „krvavé“ postoje a názory v demokratickou diskuzi, postupně si vyjasnili východiska a možné řešení palčivých problémů města, které zapalujete… a pak Vás pálí, přičemž nehasíte.
Pánové, navrhněte veřejné setkání. Kdy? Kde? Televizní kamery zajistím. Úvodní téma, např.“Štváči a povaleči“, nebo „Udavači a lžidoktoři“. Určitě přijdu! A nezapomeňte, prosím, pozvat horlivého přispěvatele Vašich e-novin pana Žurka.
Osobně se domnívám, že potřebujete všichni tři, v rámci diagnózy vystoupit z izolace, vstoupit do veřejného prostoru jinak než jen internetem s jednostranně provokovanou masáží, jako normální občané z „masa a kostí“. Ano, potřebujete se zbavit klaustrofobie z barev a růzností. Tak se nebojte. Pak teprve zjistíte, jak na tom jste a jak obstojí Vaše názory.
Myslím si, že jde z mé strany o dobrou radu před komunálními volbami, ve kterých, jak jsem slyšel, chcete uspět.
Přesto Vám přeji v letošním volebním roce vše nejlepší a těším se na spolupráci „Za Přerov čistější“.

Vladimír Puchalský
koalice Společně pro Přerov

Komentáře

x

Autor: admin