Ing. Tomáš Tužín

tuzin_tomas32 let, tuzin@spolecneproprerov.cz

  • Jsem projektant dopravních staveb (silnic, chodníků, cyklostezek či náměstí) a specialista na veřejnou hromadnou, cyklo- a železniční dopravu. Soukromě jsem pak turista, cyklista, zájemce o historii, přírodu, geologii, geografii, cestovatel po vlastech českých (nejlépe vlakem), posluchač dobré folkové nebo country hudby. Taky se rád dobře vyspím, nejlépe někde na chalupě na horách, kde je ticho a čistý vzduch.
  • Baví mě, to, co dělám. Všechny mé záliby, také moje práce, a nejvíc to, že práce je mou zálibou. Během svých výletů si klidně řeším práci, můžu být teď na stavbě a za deset minut klidně v lese nebo u vody. K nezaplacení – už bych neměnil.
  • Vadí mi někteří lidé, co se cítí být řediteli zeměkoule, a přitom si neumí zamést před vlastním prahem. Také kdokoliv, kdo se mně snaží ovlivňovat, omezovat a podobně. To moje svobodomyslná nátura protestuje. Jinak nemusím zimu, zvlášť tu beze sněhu, protože se málo dostanu na vzduch. Ale na to zatím nemyslím, raději si užít léta.
  • Kandiduji, abych změnil, co se mi nelíbí. Mám rád pivo, ale nemám rád pivní kecaly, co nic neudělají.  Kdyby nebylo lidí, kteří chtěli věci změnit a byli ochotni pro to něco udělat, tak tady máme dodnes feudalismus. Demokracie je velmi vzácná a křehká věc. Pokud nemají jednotliví lidé silnou vůli aktivně vstupovat do veřejného dění, rád začne jejich životy řídit nějaký novodobý, avšak neurozený feudál – dnešním slovníkem mafián či kmotr.
  • Vize: Přerov jako město slušných aktivních lidí, kteří mají zájem zlepšovat své okolí, město, které žije, je čisté, udržované, opravené, nabízí svým občanům práci, není v něm kriminalita. Město, které se lidé nestydí ukázat přespolním a k němuž cítí zdravý patriotský vztah. Město, kam se chtějí vracet.
  • Politická příslušnost: Strana zelených

Komentáře

x

Autor: admin