Mgr. Vladimír Puchalský

puchalsky
70 let, puchalsky@spolecneproprerov.cz

Vladimír Puchalský se narodil za druhé světové války v jedné předmostenské kuchyni, přesněji řečeno v roce 1944, když vrcholily první nálety spojeneckých vojsk na Německo. Po studiu gymnázia v Přerově absolvoval právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze a dva postgraduály tamtéž (veřejná správa a teorie řízení). Je sportovcem, běžcem, cyklistou, bývalým triatlonistou a hráčem volejbalu, bývalým tajemníkem městského úřadu, dnes právníkem a zastupitelem města Přerov. A především, nenapravitelným přerovským patriotem.

  • Vladimíre, jsi znám jako velmi aktivní člověk. Co naplňuje tvůj volný čas?
    Tu a tam něco napíši, hodně čtu, poslechnu si dobrý jazz, ale i barokní hudbu, jdu si zaběhat, zajedu na kole, ale především se věnuji věcem veřejným, nenechají mne spát. Naposledy mne rozzlobila zdánlivá maličkost, nestříkala kašna u „Přerovany“, bezohlednost některých občanu při užívání Michalova. Je toho mnoho. Podívejte se na Škodovu ulici. Je to normální?
  • Letos jsi pomáhal organizovat první přerovský triatlon – MamutMan. Jak vás to vlastně napadlo a jaké byly ohlasy? Náhodně, při rozhovoru s Mirkem Kolářem, dlouholetým organizátorem Mamut Tour. Triatleti mají radí kontakt s diváky a městský triatlon je ideální příležitost.
  • Zkus se stručně vystihnout. Jsem především nenapravitelný přerovský patriot. Má rodina žije v Přerově již pět generací.
  • Co je pro tebe zdrojem síly? Nejsilnějším zdrojem vnitřní síly jsou chvíle s vnuky, Honzou, Olim a Samem. Pak následují dědovy vymyšleniny a jejich nezodpověditelné otázky…
  • Kandiduješ již potřetí do zastupitelstva, proč? Kandiduji, abych mohl převzít odpovědnost za nápravu věcí veřejných v Přerově a ukázal, že město lze řídit jinak a lépe, ve prospěch všech přerovských občanů.
  • Jakou chystáš kampaň? Nějaká překvapení? Chci vést klání o hlasy přerovských voličů rytířsky, s otevřeným hledím a čestně. Dnes a denně se stýkám s přerovskými občany na chodnících, veřejných prostranstvích,povídáme si, kritizujeme, někdy se i přeme. Vztah z očí do očí považuji za nejúčinnější.
  • Jakou máš vizi Přerova, jak by měl podle tebe vypadat třeba za 20 let? Budujeme město pro čtyřicet tisíc spokojených občanů kam se rádi vracejí mladí lidé po studiích a přerovští podnikatelé a živnostníci se mohou např. na Středomoravské výstavě konané v Přerově v roce 2016, po 80 letech, pochlubit svými úspěchy. Máme na co navázat. Město musí být pěstováno.
  • Vladimír Puchalský kandiduje na pořadí číslo 1.

Co jste o Vladimírovi nevěděli

Profil Vladimíra Puchalského publikoval ve čtvrtek 12.9.2014 týdeník 5+2:
clanek5_2_20140912

Komentáře

x

Autor: admin